Trompetlessen in Haarlem voor alle niveaus, stijlen en leeftijden. De mogelijkheid om in allerlei ensembles te spelen vanaf 7 jarige leeftijd maar ook om in de beste jeugd Big Band van Nederland "New Harlem Deluxe" te komen spelen. Pop, Jazz, Hedendaagse muziek, Klassiek, en improvisatie komen zeker aan bod. €100,- korting voor alle nieuwe inschrijvingen. Kortom, CHECK DE SITE!!

New Harlem Juniors

De New Harlem Juniors is een jeugd band waar kinderen een fantasctich samenspel vormen. Deze band in tegestelling van de New Harlem Brothers speelt nog zonder ritmesectie maar een door Lorenzo gemaakte play along (mp3).

Deze kinderen (tussen de 6 en de 11 jaar) zijn zeer gemotiveerd en genieten samen van pop, jazz en klassieke melodien.

De pop liedjes die gespeeld worden, worden door de kinderen gekozen en door Lorenzo op maat gearrangeerd.

FOTOS

VIDEO'S